Over ons

Over Olivieri Company

Olivieri Company is een jong bedrijf gevestigd in Goes, Nederland. Opgericht in 2017 door Kevin Olivieri. Met een frisse moderne kijk, een behoorlijke dosis leergierigheid, persoonlijke interesse en een efficiënte manier van aanpakken probeert Olivieri Company oplossingen te bieden voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Volgens Olivieri Company is ondernemen niet slechts zaken doen, maar een ontdekkingsreis naar nieuwe ideeën en oplossingen. Met onze vallen en opstaan methodiek varen wij graag in nieuwe onbekende wateren. Zo gaan wij elk project als een nieuw avontuur aan!

Ons team

Olivieri Company bestaat uit een klein team en opereert huidig vanuit ons kantoorpand boven het treinstation van Goes. Hier werken wij aan onze eigen projecten en projecten in samenwerking met onze partners.

Ons hechte team is van elke markt wel thuis. Van de tekentafel tot aan het marketingplan. Zo hebben wij voor elke uitdaging wel een oplossing! Is een project iets te groot voor ons? Dan maken wij gebruik van ons grote netwerk aan ervaren freelancers om ons te ondersteunen.

Naast het opzetten en uitvoeren van onze verscheidene formules ontwikkelen we ook onze eigen soft- en hardware door gebruik te maken van bestaande en nieuwe technologieën zoals Python, kunstmatige intelligentie, chatbots, machine learning, robotica, 3D printing en prototype building.

Zakelijke gegevens

KvK-nummer: 69476675
Btw-id: NL002355896B45

Voor zakelijke vragen:
kevin@oliviericompany.com

Stationsplein 9, Unit 9
4461 HP, Goes

Scroll to Top